Vakantie

Relaxen in het buitenland
Wie toe is aan een relaxte tijd is toe aan vakantie of een verre reis. Vakanties zijn er in allerlei soort. De een houdt inderdaad van relaxen in een zwembad in een mooi, zonnig oord. De andere reiziger of vakantieganger houd van een actieve vakantie. Ook deze laatste doelgroep houdt ook van relaxen op zijn tijd. Een warm bad of heerlijk saunabezoek is dan geen overbodige luxe voor deze doelgroep. Mensen die graag op een relax vakantie gaan, hebben tegenwoordig een scala aan opties. Zo zijn er over de hele wereld veel verschillende bestemmingen, zijn er hotels maar ook hostels. Backpackers Online geeft u een ruim aanbod aan hostels en backpackers over de hele wereld. Ook besteden zijn aandacht aan reisadviezen en –tips, geven ze toplijsten van bijvoorbeeld de mooiste roadtrips en uploaden ze vaak nieuwe relevante reis en backpackers blogs. Er zijn bij Backpackers Online verschillende bloggers die allemaal hun eigen ervaringen delen. De een is een type vakantieganger die graag aan het strand ligt of in een luxe zwembad, de ander een outdoor fanaat die ook geregeld in een wildernisbad te vinden is.

Backpackers en Hostels
Bij genieten hoort ook vakantie en tot jezelf komen. Dat kan in een ALL inclusief hotel in Spanje bijvoorbeeld, maar ook veel reizigers kiezen voor een simpelere oplossing en gaan naar een hostel. Daar heb je rust en kun je zelf bepalen wat je doet zonder dat je gebonden bent aan een vast eetschema of openingstijden van de bar of restaurant. Kook je eigen eten, alleen of met elkaar. Je ontmoet immers veel andere backpackers in dergelijke hostels over de hele wereld. Denk aan Noord- en Zuid Amerika, Afrika, Australië maar zeker ook Europe. In Europese landen kun je heerlijk bijkomen van de dagelijkse sleur in een van de duizenden Hostels die de Europese landen te beiden hebben.

Activiteiten op vakantie
Je kunt lekker aan het strand liggen, aan het zwembad hangen, een stadje bezoeken maar denk ook aan actieve activiteiten. Duiken en snorkelen zijn erg populair. Ook bungeejumpen, waterskiën en zeilen worden steeds populairder. VJV Holland Zeilen en Vakantie geeft een overzicht van zeilenboten voor verkoop en verhuur, zeilwateren en tips en adviezen over zeilen in het algemeen, in Nederland én in het buitenland. Als je tijdens je relaxvakantie even de wildwaterbanen en bubbelbaden links wilt laten liggen kun je op locatie vaak zeilboten huren. Daarbij gelden in het buitenland vaak andere regels dan in Nederland. Bij VJV Holland Zeilen krijg je hier advies over.