Soler Black, jarenlang plezier met deze tuinkachel
Steeds meer mensen willen hun tuin bij het huis betrekken. Een ideale manier om dit voor elkaar te krijgen is het in gebruik nemen van een tuinkachel. Door middel van de tuinkachel kun je langer buiten zitten. Niet alleen op een zomerse avond, maar juist ook in de lente of herfst maanden. Door middel van het aansteken van de tuinkachel kun je het hele jaar door buiten vertoeven. Een perfecte manier om meer buiten te zijn. Een functionele tuinkachel die daarbij ook nog eens een uitstekend design heeft is de Soler Black.

Uniek design
De Soler Black beschikt door de ronde vormen over een uniek design. Ook de vorm van de pijp boven de kachel springt gelijk in het oog. De Soler Black is dan ook de ideale tuinkachel om aan je tuin toe te voegen. Door het unieke design past de Soler Black ook binnen iedere stijl en iedere tuin. De Soler Black is 120 centimeter hoog en de diameter van de kachel is 44 centimeter. Ook dit maakt dat de tuinkachel in elke tuin past. Door de juiste keuze aan gebruikte materialen gaat de Soler Black jarenlang mee.

Opslagplek voor hout
Onder de kachel van de Soler Black bevindt zich een handige opslagplek waar je een ruime voorraad aan hout kwijt kunt. Hierdoor heb je in één keer genoeg hout tot je beschikking om de hele avond warm mee door te komen. Zo kun je meer genieten van de sfeer en het gezelschap.

Handige extra’s
De Soler Black beschikt over wieltjes onder de kachel. Dit maakt, samen met het lichte gewicht van 22 kilo, dat de tuinkachel zeer mobiel is en binnen je tuin eenvoudig is te verplaatsen. Het meerzijdige vuurzicht zorgt nog eens voor extra sfeer en brengt ook een groter warmtebereik met zich mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>